2.5.15

Stormen i hjärtat

Den stormiga kärleken som känts i dagar, i månader, i år, den där magiska svepande känslan i kroppen som gör att man aldrig vill sova, aldrig vill tvätta av kyssarna på kroppen, aldrig kan koncentrera sig på annat för det enda som är relevant, det enda levande är den särskilda person som stulit mitt hjärta. Stulit det på det mest vackra sätt och på ett sätt som man aldrig vill ska ta slut.
Men kärleken tar slut, den gör det på ett smärtsamt, vackert, oerhört påtagligt sätt och den gör det med full kraft. Man lämnas kvar i fragmenten av sina egna minnen och känslorna som alldeles nyss varit där. Man älskar ju fortfarande. Men sinnet och kroppen vill något annat. Livet är för starkt och för drivande för att det ska fastna när det slutar kännas bra. Jag älskar honom så oerhört mycket. Jag vill se honom vara den lyckligaste av människor, jag vill se honom skratta från hjärtat. Och det är oerhört smärtsamt att jag inte kan vara den personen. Och lika sorgligt och svidande är det att han inte kan vara den i mitt liv som gör mig lyckligast i världen. Varje dag känns det vidrigt att vakna upp och veta att detta är min sanning. Mitt liv just nu är ett ledset hjärta med en brinnande vilja att bli hel och kunna gå vidare.
Kärleken är det vackraste som finns i livet och lika vacker är den när den börjar och tar slut. Jag måste bara orka överleva det.

1 kommentar:

  1. Jag är mycket glad över att dela min erfarenhet här, jag heter Brenda och jag var lyckligt gift. Inte förrän min man sa att jag fuskade honom, då blev vi båda gnagande par, han kunde inte tro, och han litade inte heller på mina ord så vi ansökte om skilsmässa, senare blev vi separerade och lovade att aldrig göra upp. Länge försökte jag gå vidare men jag kunde inte stanna utan honom, så jag började en strävan efter att min make skulle återvända, då hänvisades jag till Dr.IZOYA. En bra man jag stötte på, han kastade en kärleksförtrollning och fick min man tillbaka inom 24 timmar. med detta är jag här för att dela kontakten med Dr. IZOYA, nå honom via drizayaomosolution@gmail.com. Han är verkligen kraftfull och har specialiserat sig på följande frågor ...
    (1) Älska trollformler av alla slag. (2) Sluta skilsmässa. (3) Avsluta barrenness. (4) Behöver andlig hjälp.

    SvaraRadera