16.1.16

Det börjar med mig

Jag lyssnar på mina egna tankar flyta ut i dimman. Den ligger tätt över området där husen dyker upp som små tulpaner i snön och som lyser upp det vita svidande ljuset.
Dessa tunga tunga tankar, de tynger varenda steg jag tar, varenda steg jag inte orkar ta. Jag vet inte vad jag håller på med men jag är rädd. Jag är så rädd för att han ska såras, för att jag ska såras. För att det jag spelar med inte bara är någon utan även mig själv. Varenda vass bit som flyter inuti bröstkorgen söker nitiskt efter något att sätta sig fast i. Det är klart att jag är rädd.
Det är inte konstigt att leendet försvinner när allt jag gör är att döda det, förinta det. Jag är inte lycklig och jag vet inte hur jag ska sluta vara så o-lycklig, o-glad, o-äventyrlig. Allt o vill jag sudda bort, jag vill lysa igen, jag vill stolt dansa mig fram och jag vill brinna med min blick igen.

Lika rädd som jag är för att dö lika rädd är jag att inte att leva. Jag vet inte hur jag ska förstå vad som är rätt eller fel eller vad som går att lösa, men det ligger en tung vidrig sten inuti bröstkorgen som bara växer och växer sig starkare.

(Jag vet att du kommer läsa detta och jag vet att du inte kommer förstå men jag talar min mörka sanning där jag känner mig trygg att berätta den)

Någonstans i dimman som jag står i så håller jag ändå i den naiva viljan att få vara lycklig. Att få vara genomlycklig på ett alldeles lysande sätt. Jag saknar att lysa. I denna vidriga värld vi just nu delar på så vill jag åtminstone få känna att mina mest älskade känslor ska få ligga på rätt plats. Att få plats där de hör hemma, att bli bemötta med den värme de avger. Jag förstår inte hur jag kan göra det så oerhört komplicerat. Det gör mig så oerhört oerhört ledsen att jag inte kan ge mig, eller dig, precis det som vi båda förtjänar. Hur vi än försöker går inte bitarna ihop. Inte inuti mig känns det så. Vi är inte två äppelklyftor som går perfekt ihop. Vi är inte det och jag håller hårt hårt i drömmen om att de ska det, fast jag vet att det inte kommer ske.

2 kommentarer:

  1. Jag är mycket glad över att dela min erfarenhet här, jag heter Brenda och jag var lyckligt gift. Inte förrän min man sa att jag fuskade honom, då blev vi båda gnagande par, han kunde inte tro, och han litade inte heller på mina ord så vi ansökte om skilsmässa, senare blev vi separerade och lovade att aldrig göra upp. Länge försökte jag gå vidare men jag kunde inte stanna utan honom, så jag började en strävan efter att min make skulle återvända, då hänvisades jag till Dr.IZOYA. En bra man jag stötte på, han kastade en kärleksförtrollning och fick min man tillbaka inom 24 timmar. med detta är jag här för att dela kontakten med Dr. IZOYA, nå honom via drizayaomosolution@gmail.com. Han är verkligen kraftfull och har specialiserat sig på följande frågor ...
    (1) Älska trollformler av alla slag. (2) Sluta skilsmässa. (3) Avsluta barrenness. (4) Behöver andlig hjälp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera